Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kaliňákova priateľka Zuzana bola agentkou SIS!

Robert Kaliňák so svojou priateľkou Zuzanou.
Robert Kaliňák so svojou priateľkou Zuzanou.

BRATISLAVA - Minister vnútra a podpredseda Smeru Robert Kaliňák (36) pred svetom dlho tajil svoju priateľku Zuzanu (34).

Novému Času sa podarilo zistiť, prečo o svojej partnerke málokedy rozprával. Zuzana totiž dlhé roky pracovala v SIS. Zo služby pritom odišla koncom minulého roka. Podľa našich informácií službu opustila v hodnosti podplukovníčka. Hlavným dôvodom jej odchodu z SIS bol fakt, že Robert Kaliňák sa stal ministrom vnútra. Zuzana pritom v tajnej službe pracovala niekoľko rokov. Prešla niekoľkými pozíciami a postupne sa vypracovala až na expertku na terorizmus.

O láske Kaliňáka a hnedovlásky Zuzany sa začalo hovoriť už na jeseň 2005. Nový Čas vtedy prichytil Kaliňáka s priateľkou na romantickej prechádzke v centre Bratislavy. Odvtedy spolu bývajú aj v jeho luxusnom byte v Starom Meste. "Zaujalo ma na nej všetko. Je pekná, múdra, vtipná," vyratúval vtedy Kaliňák prednosti svojej partnerky. Tým, že jeho milá v tom čase pracovala ako agentka tajnej služby a je expertka na terorizmus, sa však Kaliňák nepochválil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu