Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Opitá vodička zrazila tri deti na kolobežke! Nafúkala viac ako 1 promile, trest dostanú aj deti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

ZÁHOR - Polícia vyšetruje nehodu auta a kolobežky v obci Záhor v okrese Sobrance, ku ktorej došlo v stredu (24. 4.). Na kolobežke sa nachádzali tri maloleté osoby. Ako informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti, vodička auta mala pozitívnu dychovú skúšku.

archívne video 

Chrapúnstvo v priamom prenose! Namiesto pomoci bezvládneho kolobežkára okradol (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

Vodička pri odbočovaní do dvora rodinného domu nedala prednosť kolobežke. Tri deti po zrážke spadli na zem, jedno z nich sa zo zranení bude liečiť minimálne 45 dní. "Počas dokumentovania dopravnej nehody bola vodička podrobená dychovej skúške, jej výsledok však preukázal prítomnosť alkoholu v dychu, a to v množstve 0,68 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,42 promile," doplnila polícia s tým, že ženu obvinili z prečinu ublíženia na zdraví a prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Opitá vodička zrazila tri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Michalovskí dopravní policajti sa budú zaoberať aj jazdou troch osôb na kolobežke ako priestupkom na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

Viac o téme: AlkoholKolobežkaPolíciaZáhor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu