Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Nové odhalenie z párty vo Vlčom hrdle: Drogami a smrťou to neskončilo! Diali sa aj ďalšie otrasné veci

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook- Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia obvinila 28-ročného Tibora H. a 23-ročného Karola V. pre zločin lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Uplynulú sobotu v skorých ranných hodinách sa vo Vlčom hrdle predstavili poškodeným ako príslušníci kriminálnej polície. Následne ich obaja fyzicky napadli. Informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. V rovnaký deň tam polícia preverovali aj intoxikáciu drogami. Jeden človek, žiaľ, zomrel.

Tibor H. fyzicky napadol jedného z poškodených a žiadal od neho mobilný telefón a finančnú hotovosť. Po ďalších úderoch do tváre mu odcudzil peňaženku. Karol V. násilím odtiahol druhého poškodeného ku stromu, kde ho fyzicky napadol a následne mu začal prehľadávať batoh, z ktorého zobral mobilný telefón a elektroniku.

archívne video

Zlodej vykráda banku na Kaštieľskej ulici v Bratislave (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Krátko po skutku sa obaja páchatelia dali na útek, pričom jedného z nich sa podarilo na mieste zadržať. Ďalší bol následne spozorovaný a zadržaný na zastávke mestskej hromadnej dopravy neďaleko miesta udalosti," priblížila Šimunková. Na oboch obvinených bol spracovaný podnet na ich väzobné stíhanie, s ktorým sa sudca stotožnil.

Nové odhalenie z párty
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook- Polícia SR - Bratislavský kraj)

Tragická smrť z predávkovia

Okrem brutálneho útoku falošných policajtov sa mali v rovnakú noc v nočmo klube vo Vĺčom hrdle predávkovať aj traja ľudia. Jeden z nich zomrel. "Tesne po tretej hodine ráno sme vyslali ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci k 27 ročnému mužovi s poruchou vedomia a zástavou srdca. Záchranári muža úspešne zresuscitovali a transportovali do nemocnice. Počas prevozu žiaľ zomrel," informovalo o tom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky.

Ďalšiu ambulanciu vyslali taktiež v sobotu 11. mája, a to po piatej hodine k 27 ročnej žene s poruchou vedomia. V ťažkom stave bola transportovaná do nemocnice v Ružinove. Do nemocnice transportovali aj 28-ročnú ženu, ktorá zas mala poruchu psychiky a správania. pri všetkých prípadoch bolo podozrenie na intoxikáciou drogami.

Viac o téme: LúpežZločinútok PolíciaKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu