Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Strach tehotnej Turjanovej o manžela: Je mi z toho do plaču!

Kristína Turjanová Zobraziť galériu (7)
Kristína Turjanová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nebezpečenstvo pred očami! Herečka Kristína Turjanová (38) je už rok a pol šťastne vydatá. Mužom jej života sa stal automobilový pretekár Martin Vaculík (28). Ten vo svojej kariére žne jeden úspech za druhým... Jeho manželka však vtedy doma tŕpne od strachu, až jej je z toho do plaču. Priznala to v jojkárskej relácii Všetko čo mám rád.

Turjanová o manželovi

Kristína Turjanová tvorí pár s automobilovým pretekárom Martinom Vaculíkom. Tomu už čoskoro privedie na svet druhého potomka. Ešte pred pôrodom však prijala pozvanie do jojkárskej relácie Všetko čo mám rád. A priznala, že ju sužujú pocity strachu... Kvôli manželovmu povolaniu. 

„Som šťastná, že je živý a zdravý, pretože každý ten pretek je boj a veľký hazard so životom,“ poznamenala pred kamerami Turjanová, ktorá vraj, kým je jej partner za volantom, doma tŕpne. „Trošku áno, no... A niekedy mi je aj do plaču z toho. Tak ako teraz...“ dodala so slzami v očiach Kristína.  Viac sa dozviete z videa vyššie!

Herečkin strach je zrejme o to väčší, že má ešte v čerstvej pamäti Martinovu hrozivú autonehodu z leta tohto roka. Na zahraničných pretekoch totiž prežil ťažký pád. Našťastie sa mu však nič vážne nestalo.

Viac o téme: Kristína TurjanováMartin Vaculík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu