Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Česi namäkko z markizáckej hviezdy Richterovej: Prirovnávajú ju k speváckej legende!

Dominika Richterová Zobraziť galériu (8)
Dominika Richterová

PRAHA - Sú z nej úplne hotoví! Dominika Richterová (26) je mladá herečka, ktorá bude už onedlho hviezdiť v jednej z hlavných úloh kultového markizáckeho seriálu Susedia. Hoci si sympatická kráska v minulosti zahrala aj v jojkráskych seriáloch Panelák či ZOO, za svoju srdcovku považuje najmä muzikály. A nežne nimi úspechy len u nás, ale aj v zahraničí. V Čechách sú z nej úplne namäkko. Prirovnávajú ju k speváckej legende!

Dominika nedávno dostala možnosť odpremiérovať v Prahe muzikál Iago, kde bez zaváhania prevalcovala aj svoje české kolegyne. Odohrala tam totiž rovno prvú z dvoch premiér, ktorá sa vždy poníma ako tá najexkluzívnejšia. Talentovanú herečku zo Slovenska stiahol do muzikálu sám jeho spoluautor Janek Ledecký, ktorému sa zopár našich hercov zapáčilo natoľko, že ich po úspešom turné Iaga v Bratislave prizval zahrať si aj v pražskom divadle Hybernia.

Dominika Richterová - Iago
Keď sme sa Ledeckého spýtali, prečo stavil práve na Dominiku, odpoveď bola jednoduchá. „No pretože je proste skvelá,“  ozrejmil nám nadšene s tým, že okrem nej dal túto možnosť i Lukášovi Adamcovi a Jurajovi Bačovi. Usmievavá blondínka však predstavenie odohrala v češtine a len málokto z divákov spoznal, že Richterová je Slovenka ako repa. Blondínka má totiž v Prahe za sebou už nespočet prvotriednych predstavení, pri ktorých českí tvorcovia trvali na tom, aby muzikály odohrala v ich rodnom jazyku. 

Dominika Richterová v úlohe krásnej Desdemony
Zobraziť galériu (8)
Dominika Richterová v úlohe krásnej Desdemony  (Zdroj: Topky.sk)

Dominikine fenomenálne spevácke výkony nenechali chladným žiadneho z prítomných. Niektorí z nich našu herečku prirovnali k Monike Absolonovej, ktorá je jednou z najväčších legiend českých muzikálov. A niet sa čo čudovať. Hrdosť na Richterovej výkon neskrývala ani Ingrid Fašiangová, riaditeľka bratislavského Divadla Nová Scéna. „Veľmi sa z Dominiky tešíme a sme na ňu hrdí. Jej úspech len potvrdzuje to, že obsadiť ju do hlavnej úlohy Desdemony bolo skvelé rozhodnutie,” netajila nadšenie Ingrid. 

Talentovaná blondínka zožala v Prahe obrovský úspech.
Zobraziť galériu (8)
Talentovaná blondínka zožala v Prahe obrovský úspech.  (Zdroj: Topky.sk)

Nedávno sme Dominiku stretli v spoločnosti, kde sme sa jej opýtali, ako svoj úspech za hranicami vníma a ako sa jej hrá v češtine. Viac sa dozviete z videa vyššie!

Viac o téme: SusediaDominika RichterováJanek LedeckýIago
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu