Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na markizáckom statku je o farmára menej: TEJTO kráske zostali len oči pre plač!

Ďalší duel pozná svojho víťaza. Zobraziť galériu (6)
Ďalší duel pozná svojho víťaza. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nad ženou vyhral, proti mužovi už však neobstál. Do duelu sa už po druhýkrát dostal mladý Michal Rajcsányi (24) z tímu západu. Nad súperom sa mu však zvíťaziť nepodarilo a so statkom sa musel rozlúčiť.

Farma má za sebou ďalší pánsky duel. V ňom sa stretli východniar Rasťo Mojsej (40) a západniar Michal Rajcsányi. Ten bol svojou druhou účasťou v dueli poriadne prekvapený. Rasťo sa totiž netajil tým, že by si do duelu zobral Mateja. Siláka však ale nakoniec vymenil za mladého Bratislavčana. A urobil dobre. Nad Michalom sa mu podarilo zvíťaziť v troch disciplínach a zabezpečiť si tak ďalší pobyt na Farme.

O víťazovi rozhodla až posledná, silová disciplína.
Zobraziť galériu (6)
O víťazovi rozhodla až posledná, silová disciplína.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Michal, ktorý v aréne spočiatku neskrýval odhodlanie, sa teda musel so svojim tímom rozlúčiť. Asi najťažšie niesla situáciu sexi modelka Kristi, ktorá tak prišla o svojho dôverníka. Po dueli sa neubránila slzám. „Pôjdem za tebou asi,” zastrájala sa počas rozlúčky plavovláska. Nebola však jediná, kto mladému fyzioterapeutovi držal palce a zdá sa, že tím západniarov tak prišiel o cenného hráča.

Kristi len veľmi ťažko niesla Michalovu prehru.
Zobraziť galériu (6)
Kristi len veľmi ťažko niesla Michalovu prehru.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Naopak, v tíme východu sú emócie vybičované na maximum. Môže za to hlavne nevraživosť medzi večne hladným Gabom a farmárom týždňa Radom. Pri ich poslednej hádke sa už takmer schyľovalo k bitke a temperamentný Rado musel poriadne ovládať svoje emócie. Či sa ich vzťahy podarí ešte napraviť, alebo sa nakoniec dočkáme duelu práve medzi týmito farmármi, uvidíme v ďalších epizódach.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu