Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rytmusov kamarát Rosaldo je späť: Je z neho dospelý chlap... TAKTO vyzerá po 10 rokoch!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Malý Mário z Piešťan sa pred rokmi preslávil vďaka Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému (47). Vtedy ho hudobník natočil na jednom zo sídlisk ako svojho veľkého fanúšika, no potom sa z neho stal jeho verný parťák. Dlhých 10 rokov o Rosaldovi nebolo počuť. No je späť už ako dospelý chlap... Pozrite, ako vyzerá!

Galéria: Galéria Patrik Rytmus Vrbovský

Ten, kto sleduje Rytmusa, určite vie, kto je Rosaldo. Do povedomia verejnosti sa dostal pred 12 rokmi, vďaka raperovym videám. Najprv malého Mária z Piešťan natočil ako svojho veľkého fanúšika, s ktorým sa náhodne stretol na sídlisku, no potom sa z neho stal jeho verný parťák. Raper ho brával na koncerty, objavil sa v mnohých jeho videách, dokonca prispel aj do jednej skladby. 

Po dvoch rokoch sa však z hudobníkovho okolia vytratil a verejnosť o ňom nemala žiadne informácie. No po 10 rokoch sa opäť hlási o slovo. Rytmus na sociálnej sieti Instagram zverejnil video Rosalda, ktorý posiela odkaz svojmu rivalovi. Proti tomu by sa mal postaviť vo "fajfančelindž" - práve takto nazval podujatie, v ktorom by sa mali stretnúť. S troškou fantázie si domyslíme, že ide o Fight Night Challenge. 

Z Rosalda je už dospelý chlap a toho malého chlapca zo sídliska by v ňom už spoznal len málokto. Video ho zachytáva sediac v aute a na adresu svojho protivníka chŕli jedno štipľavé slovo za druhým. Seba nazýva "Rytmusovym chalanom" či "Rytmusovym človekom". „Ty mi píšeš a nadávaš mi do bu*erantov, chceš ma zbiť. Počuj, dohodnime sa takto. Ja ťa vyzývam, nie ty mňa. Ja teba vyzývam do fajfančelendž. Ty nevieš s kým si sa dal, ja som Rytmusov chalan, ty naozaj nevieš, s kým si sa dal,“ znie len časť z Rosaldovho odkazu. Pozrite, ako dnes vyzerá!

Rytmusov kamarát Rosaldo je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.R.V.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýRosaldo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu