Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pauhofová VÝNIMOČNE vyznala lásku manželovi: Slová mužovi svojho života a malej Míle!

Táňa Pauhofová žije svoj sen
Táňa Pauhofová žije svoj sen (Zdroj: instagram.com/tana_pauhofova_official)

BRATISLAVA – Táňa Pauhofová je už takmer rok a pol matkou a rodičovstvo je pre ňu úžasná dobrodružná jazda. Herečka, ktorá si stráži súkromie, občas prekvapí rodinnými fotkami nielen na sociálnych sieťach, ale úprimnosťou aj v rozhovore.

Táňa Pauhofová stíha toho popri materstve veľa. Okrem iného zahviezdila aj v seriáli Vytoč môjho agenta, kde si zahrala tak trochu samú seba. Hrdinka dostala ponuku nakrúcať v zahraničí, nuž sme chceli vedieť, či by dokázala odísť nakrúcať do Ameriky aj ona. „Podľa toho, v akej životnej fáze. Ja už predsalen nie som sama a tým pádom už rozhodujem o nás, nielen o sebe“, priznala herečka, ktorá by dieťa kvôli kariére nedokázala „odložiť“. Rodina je totiž pre ňu krásnym darom a nadovšetko ju miluje. „Najradšej ju pozorujem, ako sa hrá, učí, čítame si spolu, vymýšľame si príbehy a snažím sa byť takým dobrým strážnym anjelom pri nej.“

Ako materstvo ovplyvnilo život Pauhofovej, či sa zmenil jej vzťah k móde a uprednostňuje skôr ležérny, takpovediac teplákový štýl, ale aj aké ponuky má na stole, sa dozviete z videa.

Pauhofová VÝNIMOČNE vyznala lásku manželovi: Nezabudnuteľné slová mužovi svojho života a malej Míle! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Táňa PauhofováRodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu