Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

ŠKANDALÓZNY ROZCHOD markizáckeho páru: Šokujúce ODHALENIE... Podvádzala ma a je VYDATÁ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - Tak toto je obrovský šok! Už v januári sa prevalilo, že markizáckemu páru zo šou Love Island to v realite nevyšlo a rozišli sa. Niektorých táto informácia veľmi neprekvapila, ale to, čo vyšlo najavo štyri mesiace po ich rozchode, nečakal nikto. Adam Sedro svojej bývalke Venis poriadne zavaril!

Rozchodová kauza medzi Adamom a Venis opäť ožila začiatkom apríla. Práve vtedy totiž temperamentná tmavovláska zverejnila informáciu, že Adam mal románik s jej kamarátkou Veronicou Biasiol. „Mám iba dve zásady: 1. Neklam, 2. Nespi s mojim priateľom/ex priateľom (za predpokladu, že si moja kamarátka/známa). Nemyslím si, že som tak náročná alebo áno? Pokiaľ jednu zo zásad porušíš, v mojich očiach nemám zdravo nastavené ani základné hodnoty. Ako často zdieľam, tak svoj  okruh priateľov a známych si veľmi dobre strážim a od teraz budem dvakrát toľko,“ napísala pred mesiacom Venis. 

ŠKANDALÓZNY ROZCHOD markizáckeho páru:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A zdá sa, že Adam jej slová nedokázal prehrýzť. Aktuálne totiž vyšli dva podcasty, kde sa do Venis poriadne obul a vôbec ju nešetril. Jeden z podcastov moderuje spomínaná Veronica Biasiol, ten druhý Adriana Brabencová, ktorá bola s Adamom a Venis na markizáckom Love Islande. A práve v Adrianinej relácii Hodina pravdy sa z Adama začali sypať škandalózne odhalenia ohľadom jeho bývalej polovičky. A z jednej informácie Adriane doslova "odstrelilo dekel". 

„Vedela si, že Venis je vydatá? Aj jej ségra. Je normálne vydatá, regulérne. Má to v pase. Pani s morálkou, spirituálna, so svojimi zásadami... Zobrala si čáva z Vietnamu proste, ktorý sa chcel dostať do Česka. A to je iba jedna vec," šokoval Adam a potom pokračoval ďalej. „Ona ma podvádzala. Počas toho, ako sme boli spolu. Veľakrát som odišiel na nejaké 2-3 dni na Slovensko. Keď som odišiel, tak ona sa stretávala so svojím bývalým," vyjadril sa Adam, ktorému sa vraj nevera potvrdila vďaka Venisinmu telefónu.

A Adriana sa ledva zmohla na slovo. „Nie, nie. To nie je možné... Čo?! Čo to je?! Je mi z toho zle," nechápala šokovaná blondína, no a je jasné, že tento rozhovor ešte bude mať nepeknú dohru. Adam sa dokonca vyjadril, že takýchto špinavostí na svoju ex má oveľa viac a údajne ide o 10 bodov, ktoré ak prezradí, tak... Čo všetko sa ešte prevalí, zrejme zistíme už čoskoro... 

Galéria: Adam Sedro

Viac o téme: Love IslandRozchodVenis DaoAdam Sedro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu