Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Moderátori a seriáloví herci JOJ-ky fandia hokeju: Marek Majeský má na to špeciálny dôvod!

JOJ-kári fandia hokeju Zobraziť galériu (21)
JOJ-kári fandia hokeju (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už v piatok to vypukne! Slovenskí hokejoví reprezentanti odštartujú MS 2024 piatkovým zápasom proti Nemecku.

Keďže Slovensko v histórii Majstrovstiev sveta získalo zatiaľ 4 medaily, určite by sa všetci potešili piatej na týchto majstrovstvách. Fandiť budú aj moderátori a herci seriálov TV JOJ, ktorá tento rok Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji vysiela. Nuž a ešte pred vypuknutím hokejového šialenstva sme sa niektorých moderátorov či hercov pýtali, na ktoré MS v hokeji najradšej spomínajú.

Galéria: Moderátori a herci seriálov TV JOJ fandia hokeju

Michal Hudák
Asi neprekvapím, keď poviem rok 2002. Spája sa mi to so 40-timi narodeninami môjho brata. Práve počas jeho osláv sme sledovali finále. Bola to jeho oslava a zároveň sme v Prešove pozerali aj Majstrovstvá sveta. Ten večer si vybavujem presne do detailu. Mali sme ohromnú eufóriu, väčšiu radosť som pri sledovaní športového podujatia nezažil, ako to bolo v 2002. Opäť som bol šťastný, že som zo Slovenska.

Marián Čeky Čekovský
Na tie, ktoré som prespal. 😊 Pamätám si, že keď sme boli Majstrami sveta, hrali sme v Prahe koncert a ten zážitok stál za to. Ten krásny športový pocit mi veľmi utkvel v pamäti a zatiaľ sa mi podobný nevrátil.

Vlado Voštinár
Na 2002, keď naši získali zlato a Jano Lašák prišiel do Twistu a ja som chodil pol dňa s jeho medailou na krku a hovoril som: Teraz mi hovorte Majster sveta. 😊

Čekovský, Voštinár a Hudák fandia hokeju
Zobraziť galériu (21)
Čekovský, Voštinár a Hudák fandia hokeju  (Zdroj: TV JOJ)

Jasmina Alagič
Určite je to rok 2002, kedy boli slovenskí hokejisti víťazmi. A odvtedy nás to v hlavách drží, že nimi stále môžeme byť. A ja som podľa mňa jeden z tých ľudí, ktorý celý život dokazujú, že musíš veriť a ono to príde. Páči sa mi, že nás tá spomienka drží natoľko, že každé nové majstrovstvá veríme, že to môžeme byť my. A ja verím, že to tento rok naozaj budeme my.

JOJ-kári fandia hokeju
Zobraziť galériu (21)
JOJ-kári fandia hokeju  (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: Hokej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu