Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hviezdna hudobníčka čelí žalobe: Bývalého zamestnanca mala nútiť, aby ju sledoval pri sexe s inou ženou!

Megan Thee Stallion Zobraziť galériu (2)
Megan Thee Stallion (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Čelí nechutným obvineniam. Americká speváčka Megan Thee Stallion (29) musí riešiť vážne problémy, do ktorých ju dostal jej bývalý osobný kameraman Emilio Garcia. Ten totiž tvrdí, že čelil sexuálnemu obťažovaniu a hudobníčka ho donútila, aby sa pozeral na to, ako má sex s inou ženou.

Megan Thee Stallion, vlastným menom Megan Jovon Ruth Pete, patrí medzi najpopulárnejšie speváčky súčasnosti. Na svojom konte má 3 ceny Grammy a jej tvorba má na YouTube stovky miliónov zhliadnutí.

Momentálne však musí riešiť vážne problémy, kvôli ktorým sa postaví pred súd. Jej bývalý kameraman Emilio Garcia ju totiž zažaloval za viacero vecí, medzi ktorými je napríklad sexuálne obťažovanie.

To sa malo podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu Page Six, odohrať v Španielsku v roku 2022. Počas jazdy autom ho mala podľa spisu donútiť, aby sa pozeral na to, ako má sex s inou ženou. 

Na druhý deň mu mala povedať, že o tom nesmie nikomu povedať. K celej situácii sa už stihol vyjadriť pre NBC News„Cítil som sa nepríjemne. Zamrzol som a bol som v šoku. Prekvapila ma tá drzosť robiť to hneď vedľa mňa. Okrem toho mala v Španielsku viaceré komentáre, že som tučný a že by som nemal jesť. Počuť takéto veci od človeka, ktorý verejne hovorí o láske k vlastnému telu, bol šok," uviedol Garcia.

Megan Thee Stallion
Zobraziť galériu (2)
Megan Thee Stallion  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Viac o téme: Megan Thee Stallion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu