Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Natáčanie hviezdne obsadeného filmu narušila vážna nehoda: Pri zrážke auta s kamiónom sa zranilo niekoľko ľudí!

Eddie Murphy Zobraziť galériu (2)
Eddie Murphy (Zdroj: SITA)

GEORGIA - Natáčanie takmer skončilo tragédiou. Na pripravovanom filme s názvom The Pickup pracuje aj niekoľko slávnych hercov, medzi ktorými nechýba napríklad Eddie Murphy (63). Výrobu tohto počinu však poznačila vážna nehoda, keď sa pri jednej scéne zrazili auto a kamión, čo malo za následok niekoľko zranených členov štábu.

V nedávnom období sa viacero známych hercov, ako sú napríklad Eddie Murphy, Keke Palmer, Eva Longoria či Pete Davidson, sústredilo na natáčanie pripravovaného filmu The Pickup. Ten však poznačila nehoda, pri ktorej sa zranilo niekoľko ľudí zo štábu.

Pete Davidson
Zobraziť galériu (2)
Pete Davidson  (Zdroj: SITA)

O nešťastnom momente informoval Associated Press a podľa ich informácií sa v tom čase pred kamerou nenachádzala žiadna z najväčších hviezd tohto počinu. Okrem modrín si zranení pracovníci odniesli aj zlomeniny a dvaja z nich skončili v nemocnici.

„Bola to veľmi zvláštna nehoda. Nebola to dokonca ani komplikovaná alebo nebezpečná scéna," povedal zdroj z prostredia natáčania. „Bohužiaľ, táto scéna nedopadla tak, ako mala a viacero členov štábu sa zranilo. Stále prešetrujeme, čo sa stalo, avšak hlavne myslíme na ľudí, ktorí sa zranili," doplnil hovorca Amazon MGM Studios, ktoré tento film produkuje.

Viac o téme: Eddie Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu