Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Syn Nicolasa Cagea čelí vážnym obvineniam: Fyzický útok na vlastnú matku… Skončila so škaredými zraneniami!

Nicolas Cage Zobraziť galériu (2)
Nicolas Cage (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Syn slávneho amerického herca Nicolasa Cagea (60) lieta v obrovských problémoch. Weston (33), ktorý je jeho najstarším potomkom, totiž čelí vyšetrovaniu kvôli údajnému napadnutiu svojej vlastnej matky.

Americký herec je otcom troch detí, pritom to najmladšie - dcéra August, sa narodila v roku 2022. Okrem nej má ďalších dvoch synov - Kal-Ela (18) a Westona. Posledného menovaného má so svojou bývalou partnerkou Christinou Fulton, ktorá sa rovnako, ako Cage, preslávila ako herečka.

Momentálne sa však jej meno začalo skloňovať s veľmi vážnou témou. Podľa magazínu TMZ mala byť obeťou fyzického útoku svojho vlastného syna - spomínaného Westona, ktorého už prešetruje polícia. K napadnutiu malo prísť 28. apríla v jej dome, kedy sa mal ústny konflikt premeniť na poriadnu drámu. Na miesto boli privolaní aj záchranári, avšak po krátkom ošetrení nemuseli herečku previesť do nemocnice.

Okrem nich mala doraziť aj polícia, ktorá však Westona nezatkla, keďže po príchode zistili, že sa už v dome nenachádza. Podľa spomínaného magazínu však Fulton tieto tvrdenia poprela. Fotografi TMZ ju ale počas nedele pristihli na verejnosti a jej tvár zdobili nepekné modriny, čo opäť vyvolalo mnoho otázok, na ktoré bude musieť Weston odpovedať.

Weston Cage
Zobraziť galériu (2)
Weston Cage  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Nicolas Cage
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu