Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Milionár zahodil šťastný život: Keď ostal s dcérou sám, rozhodol sa k nepochopiteľnému činu

Nebohé dievčatko a otec Zobraziť galériu (5)
Nebohé dievčatko a otec (Zdroj: foto: fb)

RAYNES PARK - Neuveriteľne krutý prípad riešia vyšetrovatelia v Anglicku. Milionár zo sveta zniesol svoju sedemročnú dcérku. Obchodník so starožitnosťami dievčatko v luxusnom dome chladnokrvne zaškrtil.

Na otrasný skutok použil podľa polície Robert Peters (55) opasok od župana. Sophiu previezli vo vážnom stave do nemocnice, kde však na druhý deň vydýchla naposledy. Lekári jej už, žiaľ, nedokázali pomôcť. 

Incident sa stal v prvý novembrový piatok v Londýne, v rezidenčnej štvrti Raynes Park. Otec napadol dcérku ráno okolo ôsmej. Podľa prokurátorky Deanny Heerovej sa muž na skutok pripravoval, teraz čelí obvineniu z vraždy.  

Milionár zahodil šťastný život:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: FB/Kittiya Promsa, FB)

Robert Peters žil so Sophiou a jej matkou Kittiyaou Promsatovou v luxusnom dome za približne milión libier (viac ako 1,13 mil. eur) na predmestí Londýna. Je to jeho tretie manželstvo. Mama dievčatka počas krutého činu doma nebola. Veľmi ťa milujem a navždy ťa budem milovať, zlatíčko,” napísala po tragédii na sociálnu sieť. Najsmutnejšie je, že na internete sa objavila fotografia už nebohého dievčatka, ako v rukách drží obrázok s nápisom: Milujem vás, mama a ocko.”

Milionár zahodil šťastný život:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook)

Obchod s umeleckými dielami

Ako informuje britský portál mirror.co.uk, Peters zbohatol obchodovaním so starožitnosťami. Má spoločnosť, ktorá sa špecializuje na orientálnu keramiku a umelecké diela. Hovorí sa, že má obchodné aktíva vo výške 1,3 milióna libier (1,47 milióna eur). V piatok má sudca rozhodovať o jeho ďalšom osude, a teda či bude stíhaný väzobne. 

 

Viac o téme: OtecVraždaDievčatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu