Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragická správa z Prešova: FOTO Ján zamrzol pár metrov od domu, bratovu radu ignoroval!

Ján zomrel v dome v Nižnej Šebastovej. Zobraziť galériu (3)
Ján zomrel v dome v Nižnej Šebastovej. (Zdroj: Reprofoto/Tvnoviny.sk)

NIŽNÁ ŠEBASTOVÁ - Prvým tuhým mrazom padol za obeť 61-ročný Prešovčan Ján, ktorého mŕtve telo ležalo na dvore za jeho domom neďaleko letnej kuchynky. Objavil ho mužov kamarát, ktorý prišiel na návštevu. So smutnou správou následne kontaktoval Jánovho brata. Policajný hovorca potvrdil, že smrť nastala bez cudzieho zavinenia.

Nebohého Jána opísali susedia ako nekonfliktného a vzdelaného muža, ktorý ale holdoval k alkoholu. Práve vo štvrtok 29. novembra ho prišiel navštíviť kamarát, ktorý si s ním rád vypil. No naskytol sa mu hrôzostrašný pohľad.

Ján zomrel v dome
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto/Tvnoviny.sk)

Jána našiel bez známok života ležať za domom neďaleko letnej kuchynky, v ktorej žil. Preto vyhľadal pomoc u jeho brata, ktorý býva cez ulicu. Ten súrodencovi vraj opakovane dohováral, aby s pitím prestal. Jeden z Jánových susedov dokonca tvrdí, že v zime zvykol sedávať vonku v šľapkách. O prípade informovali tvnoviny.sk.

Ján zomrel v dome
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto/Tvnoviny.sk)

Ako Topky.sk informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, o 09:50 hodine bolo na linku 158 nahlásené, že posádka rýchlej zdravotnej pomoci žiada o súčinnosť pri mŕtvole v prešovskej časti Nižná Šebastová.


Čítajte aj: Anjeli strážni zasiahli pri Bardejove! FOTO V tomto vraku prežil po hrôzostrašnej nehode s vlakom


Mŕtve telo 61-ročného Prešovčana bolo podľa jeho slov objavené okolo 08:50 na dvore rodinného domu na ulici Herlianska. „Obhliadajúca lekárka na mieste skonštatovala smrť bez známok cudzieho zavinenia a nariadila vykonanie zdravotno-bezpečnostnej pitvy. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie,“ povedal Džobanik.

Viac o téme: PrešovZimaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu