Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rybári nakrútili vo vode nadpozemské stvorenie: Pozri, pozri na VIDEO! Veď to vyzerá ako...

(Zdroj: TikTok/beyond.our.planet)

PORTORIKO - Fanúšikovia nadprirodzených javov a konšpirácií tvrdia, že majú ďalší dôkaz o existencii mimozemšťanov. Dvojica rybárov nakrútila v mori záhadný jav. Zdá sa, akoby pod hladinou plávala mimozemská morská panna. Tento úkaz má však aj iné, racionálnejšie vysvetlenie.

Mimozemskí fanatici sa opäť vybrali na sociálne siete, kde sa delia o svoje konšpiračné teórie a pozorovania. Najnovšia teória ponúka zaujímavý príbeh o USO, čiže neidentifikovateľnom podmorskom predmete. Počas víkendu skupina rybárov spozorovala USO pri pobreží Aguadilla v Portoriku. Začali nakrúcať more okolo seba po tom, čo ich privítalo éterické modré svetlo žiariace spod vĺn. Trojminútové video z ich blízkeho stretnutia sa objavilo na TikToku. "Pozri! Pozri! Niečo tam je," povedal jeden z mužov. A naozaj, ak sa pozriete pozorne, môžete rozoznať postavu, ktorá sa hompáľa hore-dole v azúrovom kúsku mora.

Zábery rýchlo zaujali množstvo užívateľov. Kým niektorí boli z objavu nadšení a tvrdili, že mimozemšťania sú medzi nami, iní ponúkli alternatívne vysvetlenie tohto nadprirodzeného javu. "Vyzerá to ako morská panna/siréna," uviedol jeden komentujúci.

No a napokon sa v komentároch objavili racionálnejšie a menej vzrušujúce teórie. "To, čoho ste svedkami, sa nazýva bioluminiscencia. Nie je to prelomové, ale je to celkom fajn," vysvetlila jedna osoba. Bioluminiscencia je svetlo produkované chemickou reakciou v živom organizme, napríklad v rybe, želé alebo baktériách. Nemusí to byť až také zaujímavé ako morská panna či mimozemšťan, no zdá sa, že práve bioluminiscencia tento záhadný jav vysvetľuje.

Viac o téme: MimozemšťaniaMorská pannaPortoriko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu