Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

NOVÝ imidž speváčky Tiny: Zhodila vyše polovicu vlasov!

Tina Zobraziť galériu (2)
Tina (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na semifinále Let's Dance sa ukázala aj speváčka Tina, ktorá šou opustila v 8. kole. Prišla v spoločnosti svojho tanečného partnera Viléma Šíra. No a na fialovom koberci predviedla úplne nový look. Wau!

„Chcem veľmi pekne poďakovať televízii Markíza, ja som veľmi rada, že ako speváčka bez pohybovej prípravy som mohla byť až v 8. kole,“ lúčila sa týmito slovami speváčka Tina minulú nedeľu. Svojich kolegov a kamarátov však prišla podporiť aj po vypadnutí. No a na fialovom koberci doslova vyrážala dych svojím novým imidžom.

Galéria: Fialový koberec 9. kola Let's Dance

Stavila na čiernobielu kombináciu šiat s rafinovaným výstrihom a zaujímavou ozdobou v oblasti krku. No a mnohí si mohli všimnúť, že speváčka nielen skvelo vyzerá, ale má aj nové "háro". Pred semifinále totiž navštívila odborníčku skrz kučeravé vlasy, ktorá sa jej postarala o nový účes.

Tina
Zobraziť galériu (2)
Tina  (Zdroj: TV Markíza)

„Nehovorím to prvý ani poslednýkrát. Kučeravé, vInité, afro vlasy - na Slovensku jedine k Agi... Schádzajú sa u nej ľudia z celej Európy. Ostrihať na "majk" alebo vyrobiť ofinu z problematických, neposlušných vlasov neni vôbec jednoduché. Sista vie robiť s kučerami! Bodka. S dôverou si k nej sadám do kresla a vždy sa teším na výsledok (plus je mega týpkyňa!). Moje vlasy dostali za posledné mesiace zabrať, preto som dnes zhodila asi 60-70% dĺžky, presne odtiaľ boli totalne zničené, mŕtve. Toto su moje kučery, moja nová ofina...“ zverila sa Tina na sociálnej sieti Instagram. Tak čo hovoríte na jej nový look? Páči sa vám?

Viac o téme: TinaLet's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu