Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Konečne sme sa dočkali! Polícia zverejnila VIDEO z nehody Andreja Danka! Keď to však uvidíte...Uff

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Vlado Anjel, Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Vyšetrovanie nehody Andreja Danka je ukončené a predseda SNS včera spoznal svoj trest - za volant nesadne dva roky a zaplatiť musí aj peňažnú pokutu. Polícia tak mohla zverejniť zábery, na ktoré sme všetci netrpezlivo čakali niekoľko mesiacov. Avšak, veľa na nich nevidíme.

Video má presne 50 sekúnd a bolo vyhotovené z idúcej električky. Zábery však nie sú veľmi kvalitné, navyše, udalosť, ktorá všetkých zaujíma, je na nich zachytená iba z diaľky. 

Polícia zverejnila video z Dankovej nehody. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

K incidentu došlo v noci z 11. na 12. januára. Šéf národniarov narazil autom do semafora a z miesta následne odišiel domov. Ako neskôr vysvetlil, musel si ísť ošetriť zranenie. Mal si vyraziť zub. Policajti museli následne dlhoročného politika sami dohľadať u neho doma. Na Danka sa práve za jeho „útek“ z miesta činu strhla vlna kritiky. Mnohým prekážalo napríklad aj to, že fúkať mu policajti dali až po 15-tich hodinách. 

Danko dnes počas upratovania mestskej časti Dúbravka povedal, že vo štvrtok sa dozvedel oficiálny trest. Ďakujem Bohu, že som nikomu neublížil a keď som poškodil semafor, tak je zaplatený. Včera som sa dozvedel aj trest. Dva roky šoférovať nebudem a zaplatím pokutu 1000 eur, alebo teda 900 eur" povedal. S tým, aby bolo zverejnené video z nehody, podľa vlastných slov problém nemá. 

Viac o téme: NehodaVideoSemaforPolícia Andrej DankoDúbravka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu