Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kedysi takmer vyštval Pročka a dnes... Po Mokrom už nie je v telke ani stopy!

Juraj Mokrý Zobraziť galériu (9)
Juraj Mokrý (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Medzi zabávačov sa vyšvihol vďaka nachytávkovej relácii Joža Pročka, až nakoniec sám nachytal svojho "učiteľa" štýlom, že ho ide v televíznej zábave nahradiť. Pred pár rokmi sa však Juraj Mokrý definitívne vytratil z obrazoviek, minimálne čo sa týka vlastných projektov.

Juraj Mokrý sa narodil 24. apríla 1977 v Bojniciach. Vyštudoval hudobno-dramatický odbor na konzervatóriu, no známym sa stal najprv ako moderátor a zabávač. V relácii Joža Pročka totiž dostal šancu robiť rozhovory so známymi ľuďmi ako redaktor vymyslenej televízie z Oravy. Neskôr ale sám urobil nachytávku na hlavného moderátora, keď sa ho snažil presvedčiť, že prebral jeho kšefty a dostal k tomu aj Pročkov luxusný byt. 

Kedysi takmer vyštval Pročka
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Neskôr moderoval vlastné relácie a Markíza mu zverila víkendové Počasie, kde predpoveď počasia hlásil naozaj netradičnou formou. Juraj si zahral v niekoľkých filmoch, z tých známejších je to napríklad Tango s komármi. V seriáli Ordinácia v ružovej záhrade si zahral psychiatra. Po boku Kataríny Štumpfovej vyhral tanečnú šou Let’s Dance. Pred pár rokmi sa však z obrazoviek vytratil a pred kamerami sa objavuje len sporadicky. 

V rámci súkromia sa stal prepieraným najmä ako partner herečky Diany Mórovej. Mnohých tento vzťah prekvapil, no dvojica spolu vydržala niekoľko rokov a dokonca majú spolu aj syna Quida. Rozchod prišiel práve v čase, keď v roku 2009 vrcholila tanečná súťaž, na verejnosti však ešte nejaký čas udržiavali zdanie šťastnej rodiny. 

Kedysi takmer vyštval Pročka
Zobraziť galériu (9)

Viac o téme: Juraj Mokrý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu