Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezda seriálu Ordinácia v ružovej záhrade skončila na protialkoholickom liečení: So závislosťou bojuje 15 rokov!

Hviezda Ordinácie v ružovej záhrade skončila na protialkoholickom liečení. Zobraziť galériu (3)
Hviezda Ordinácie v ružovej záhrade skončila na protialkoholickom liečení.

PRAHA - Skončil v psychiatrickej liečebni! Hviezda českého seriálu Ordinácia v ružovej záhrade - Martin Zounar (50) už 15 rokov bojuje so silnou závislosťou na alkohole. Jeho pretrvávajúcim excesom však podľa najnovších informácií už odzvonilo. Známy herec sa totiž rozhodol k radikálnemu riešeniu a odišiel na liečenie.

Fráza „Alkohol je poriadna metla ľudstva“ platí v prípade herca Martina Zounara snáď dvojnásobne. Hviezda českého seriálu Ordinácia v ružovej záhrade totiž už 15 rokov bojuje so silnou závislosťou, ktorá ho pripravila takmer o všetko. Pre pretrvávajúce alkoholické excesy prišiel o vodičák, vzťah a ohrozená bola dokonca aj jeho kariéra.

Tomu všetkému by ale malo byť už (vraj) koniec. Predstaviteľ doktora Boba Švarca by sa mal v týchto dňoch nachádzať na protialkoholickom liečení v Červenom Dvore, kde podľa jeho vlastných slov prišiel načerpať nové sily a posilniť myseľ. „Prišiel som si sem odpočinúť. Potreboval som sa vyspať a upokojiť sa, pretože boli premiéry a bolo toho na mňa veľa,“ povedal pre denník Aha! Martin, ktorý ale fakt, že by mal mať problémy s pitím, razantne odmieta.

Český herec Martin Zounar svoju závislosť na alkohole odmieta. A to aj napriek tomu, že ho jeho pretrvávajúce excesy postupne pripravili takmer o všetko.
Zobraziť galériu (3)
Český herec Martin Zounar svoju závislosť na alkohole odmieta. A to aj napriek tomu, že ho jeho pretrvávajúce excesy postupne pripravili takmer o všetko.

„Je známe, že som taký kvartálny. Proste, že sa občas napijem, ale nie je to tak, že by som v niečom išiel,“ skonštatoval ďalej s tým, že si do liečebne prišiel len odpočinúť. „Riešim tu samozrejme aj záležitosti spojené s alkoholom, aby sa to všetko dalo do normálnych koľají a neboli také tie excesy,“ snažil sa uviesť veci na pravú mieru Zounar, ktorý sa po liečení plánuje v plnej sile vrátiť na javiská  a pokračovať aj v natáčaní populárnej Ordinácie.

Viac o téme: Ordinácia v ružovej záhradeMartin Zounar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu