Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

SVADBA slovenskej moderátorky: NECHCE to... Nevesta na ÚTEKU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Jarné Bratislavské módne dni sú definitívne za nami, no a ich súčasťou bola opäť raz aj krásna moderátorka Simona Simanová. Tvár RTVS tentokrát predviedla aj svadobné šaty, a tak nám to počas rozhovoru nedalo a pýtali sme sa, či v súkromí pomýšľa na to, že by sa z nej po rokoch vzťahu predsa len stala nevesta. Odpoveď však bola jednoznačná. Prečo sa jej do toho vôbec nechce?

V úvode nášho rozhovoru nás zaujímalo, ako si to pôvabná plavovláska užila na prehliadkovom móle. „V úlohe modelky sa cítíim fajn. Musím povedať, že dievčatá ma to celkom naučili. Už či to spĺňam, čo ma učili, to neviem. To musia posúdiť druhí. Ale myslím si, že to bolo fajn," povedala nám s úsmevom. 

Galéria: Veľká galéria z druhého dňa BMD

„Oni mi ráno volali, či môžem byť vo svadobnom.  A ja hovorím, že tak sú to BMD, tak keby ma navliekli aj do vreca, ja poviem áno, pokiaľ to nie je niečo nevhodné," dodala ďalej známa moderátorka a pokračovala. „Ja som si robila srandu, že už len ženích mi chýba," poznamenala Simona, no a táto jej odpoveď nás trošku zaskočila, keďže je už dlhé roky šťastne zadaná. 

SVADBA slovenskej moderátorky: NECHCE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Simona Simanová a Lukáš Lacko
Zobraziť galériu (3)
Simona Simanová a Lukáš Lacko  (Zdroj: Ján Zemiar)

Krásna plavovláska tvorí pár s tenistom Lukášom Lackom. Patria k najstabilnejším párom nášho šoubiznisu a v máji 2015 sa stali rodičmi spoločného synčeka Lucasa. Aj napriek tomu svoju lásku ešte nespečatili oficiálne. Zaujímalo nás teda, či sa pred oltár nepostavili v tajnosti. Simona však prezradila, že na svadbu to veľmi nevidí.

„Ja som taká nevesta na úteku... Takže tak by som to asi definovala," povedala pre Topky.sk a keď prišlo na otázku, či sa skutočne nechce vydať odpoveď bola jednoznačná. „Asi nie veľmi. Ja to beriem trošku inak," vysvetlila nám a potom prezradila aj dôvod, prečo sa k myšlienke na svadbu stavia takto negatívne. Viac sa už ale dozviete v našom rozhovore nižšie!

SVADBA slovenskej moderátorky: Nevesta na ÚTEKU! (Zdroj: Tomáš )

Viac o téme: Lukáš LackoSimona Simanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu