Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

DOHRA zadržania Stanky z Ruže NAKOU: Vyrazili ju z policajnej školy!

Stanka Lučková Zobraziť galériu (2)
Stanka Lučková (Zdroj: Ján Zemiar)

KOŠICE - Včera sme vás na Topkách informovali o tom, že Stanka Lučková, nevesta z markizáckej Ruže, bola zadržaná NAKOU. Večer sa k celej situácii vyjadrila aj na svojom instagramovom profile. Objasnila ako to celé bolo a prezradila aj to, že ju v tom období vyrazili zo školy!

Galéria: Nevesta Stanka z Ruže

Stanislava Lučková aktuálne bojuje o srdce televízneho ženícha Radka Urbanyaka na markizáckych obrazovkách. Včera však médiami obletela správa o tom, že bola v minulosti zadržaná NAKOU. Do redakcie Topky.sk sa nám ozval čitateľ so šokujúcim tvrdením. „Osobne považujem za favoritku a jednoznačne najkrajšiu účastníčku Stanku - Stanislavu Lučkovú. Verím jej, že by si rada našla partnera, predsa len, už oslávila 30-ku a nikto nemladne, povedzme si,“ píše v úvode. 

„Za tým jej opatrným prístupom a ťažším otvorením sa ostatným ľuďom a dlhším získavaním si jej dôvery môže byť aj jej skúsenosť s sklamanie v láske z nedávnej minulosti,“ pokračuje náš zdroj. Všetko má súvisieť s raziou, ktorej bola súčasťou. „V septembri 2020 bolo pri protidrogovej akcii s názvom Firma na východnom Slovensku zadržaných 11 osôb, ako hlavný podozrivý jej vtedajší priateľ a spolu s ním aj ona sama,“ prekvapil svojimi slovami.

No a Stanke neostávalo nič iné, len sa k celej situácii vyjadriť. Na Instagrame potvrdila to, čo sa v septembri 2020 stalo. NAKA ju zadržala, vypočula a zistilo sa, že o trestnej činnosti svojho vtedajšieho priateľa vôbec nevedela, a tak ju prepustili. V tom čase študovala na SOŠ PZ, chcela byť policajtkou, ako jej mama. Aj napriek tomu, že mala excelentné výsledky, ju vyrazili...

DOHRA zadržania Stanky z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Po tom, ako sa to stalo, viedla s riaditeľkou zdĺhavý úprimný rozhovor, na ktorý jej zareagovala, že by sa viac hodila do telky. Stanka aj tak pokračovala v štúdiu a bola odhodlaná stať sa policajtkou. „Pokračovala som v štúdiu, vykonávala som služobnú činnosť, popritom všetkom, čo som ja musela stráviť a prijať tieto veci, som dokonca písala písomky na jednotky. Chcela som dokázať im, aj sebe, že som jednoducho silný človek, pretože policajt musí byť silný človek,“ priznala s tým, že ju škola neskutočne bavila.

„O nejaký čas neskôr sme mali byť zadelení na prax, mali sme ísť na oddelenia praxovať. Každý sme boli pridelení na určité oddelenie podľa adresy trvalého bydliska, čiže veľa študentov sa muselo z internátnych izieb zbaliť. V tom čase riaditeľka využila to, že sme sa balili z tých izieb, dala mi podpísať papier, písomné oznámenie o uvoľnení zo služobného pomeru,“ priznala. Riaditeľka tak urobila na základe paragrafu 190, čiže Stanka nezmohla nič. V skúšobnej dobe ju mohla prepustiť bez udania akéhokoľvek dôvodu.

Neostávalo jej teda nič iné, len sa s tým zmieriť. Stanka nebola jediná, ktorú vtedy riaditeľka vyhodila zo školy, takých študentov bolo viac. Aj keď riaditeľka neudala dôvod jej vyhodenia, plavovláska si myslí, že to súviselo s daným incidentom „Oprela sa o to, aj keď bolo jasné, že som o tejto činnosti nevedela, že mi bola vlastne dokázaná nevina,“ uviedla. Podľa jej slov riaditeľka vedela podrobností o vyšetrovani, keďže si ich sama zisťovala. „Som si istá, že vedela a vie, že s touto činnosťou nemám nič spoločné,“ dodala. Samotná riaditeľka sa odvoláva na to, že rozhodnutie o jej uvoľnení zo školy prišlo priamo z Bratislavy, no markizácka nevesta má iné informácie.

Viac o téme: DrogyRuža pre nevestu Stanka Lučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu