Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivý PÁD hviezdy na slávnom festivale: Z pódia ho brali rovno do NEMOCNICE!

Kid Cudi
Kid Cudi (Zdroj: Instagram K.C)

LOS ANGELES - V USA sa už druhý víkend konal slávny hudobný festival Coachella. Na ten každoročne mieri obrovské množstvo ľudí, medzi ktorými sú aj tie najväčšie hviezdy. A tie bývajú aj na pódiu. Medzi vystupujúcimi bol aj spevák Kid Cudi... Z pódia ho však brali rovno do nemocnice. Padol a škaredo sa zranil!

Hoci meno Kid Cudi nemusí byť všetkým známe, jeho najväčšie hity pozná každý. Aktuálne sa hudobník staral o zábavu aj na slávnom hudobnom festivale Coachella, na ktorý každoročne mieri obrovské množstvo známych aj neznámych ľudí. No a práve tí sa cez víkend stali svedkami nepríjemnej nehody priamo na pódiu. 

Spevák totiž pri schádzaní po schodoch stratil rovnováhu a z niekoľkých metrov padol na zem. Sociálnymi sieťami začali kolovať videá, ktoré nehodu zachytávajú. Cudi najprv padne z pódia a keď sa snaží postaviť, zvíja sa na zemi bolesťou. Jeho vystúpenie preto muselo byť predčasne ukončené a zo scény ho rovno brali do nemocnice. 

„Ahojte ľudia, tak som si dnes na festivale zlomil nohu,“ informoval svojich fanúšikov, keď opúšťal zdravotnícke zariadenie. Hudobník si vraj predtým nikdy nič nezlomil a nehodu oznažil za trochu šialenú. „Chcem vám všetkým poďakovať za vaše starosti a priania zdravia! Milujem vás všetkým“ dodal Cudi. 

@mckenziehollis1 Just as he was turning up the energy #KidCudi jumped off stage to party with fans and ended up injuring himself 😭 an ambulance came to the back of the stage following his performance hoping he is okay!!! 😢 #coachellaweekend2 ♬ original sound - mckenziehollis
Viac o téme: Kid Cudi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu