Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO z oslavy Victorie Beckham koluje internetom: GESTO Toma Cruisa všetkých nadchlo!

Tom Cruise Zobraziť galériu (3)
Tom Cruise (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Je to ozajstný gentleman! Tom Cruise (61) si v sobotu večer vyrazil za zábavu. Prijal totiž pozvanie Victorie Beckham (50) na jej narodeninovú oslavu. Pred prestížnym londýnskym klubom nechýbali fanúšikovia a bulvárni fotografi. Pozrite sa, aký zaujímavý moment tam nastal!

Galéria: Tom Cruise

V uplynulých dňoch boli médiá plné správ o tom, že jediné dieťa exmanželov Katie Holmes a Toma Cruisa - Suri oslávila svoje 18. narodeniny. Nie je tajomstvom, že slávny otec so svojou dcérou už roky nie je v kontakte. A tak pre verejnosť ostáva záhadou, či svojej princeznej k jej sviatku gratuloval...

Isté ale je, že umelec sa nevykašľal na svoju známu - Victoriu Beckham, ktorá bujaro oslávila svoju okrúhlu päťdesiatku. Už pri príchode na párty mal Tom skvelú náladu. Prítomným fotografom ochotne pózoval. Keď jeden z nich nečakane spadol na zem, rýchlo sa k nemu ponáhľal, aby mu pomohol opäť vstať na nohy.

Toto video sa vo veľkom šíri sociálnymi sieťami, kde ľudia neskrývajú svoje nadšenie. Zhodujú sa, že Cruise je ozaj gentleman a toto jeho gesto ľudskosti veľmi ocenili. 

Tom Cruise sa pri príchode na narodeninovú oslavu Victorie Beckham zachoval ako ozajstný gentleman (Zdroj: Profimedia)

Za zmienku stojí, že Cruise nepredviedol maniere ani pri odchode z párty. Prítomným ochotne rozdával autogramy a fotil sa s nimi. Nuž, je vidno, že Tom si svojich fanúšikov váži... A veru, nejedna (aj menej slávna) hviezda by si od neho mohla zobrať príklad. 

Tom Cruise
Zobraziť galériu (3)
Tom Cruise  (Zdroj: Profimedia)
 

Viac o téme: Victoria BeckhamTom Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu