Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kanye West opäť šokuje: Chce sex v trojke s Michelle Obama!

Raper Kanye West Zobraziť galériu (3)
Raper Kanye West (Zdroj: TASR/AP/Evan Agostini)

LOS ANGELES - Opäť raz na seba strhol pozornosť! Zdá sa, že neprejde týždeň, aby v médiách nebolo spomínané meno kontroverzného rapera Kanyeho Westa (46). Stará sa o to jeho partnerka Bianca a jej čudesné módne kreácie. Teraz šokoval samotný umelec.

Kanye boli totiž hosťom v podcaste The Download, kde odpovedal na viaceré zvedavé - občas aj bizarné - otázky. Pri jednej z nich sa moderátor opýtal, s kým by spoločne so svojou partnerkou Biancou chcel mať sex v trojici. „Michelle Obama,” povedal po krátkom uvažovaní a potom spustil smiech. „Mal by som sex s prezidentovou ženou,” dodal s pobavením. 

Raper svoj výber viac nekomentoval. Médiá oslovili aj hovorcu manželov Obamovcov. Tí zatiaľ na to nijako nereagovali. 

Kanye West opäť šokuje:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Gerald Herbert)

V spomínanom podcaste raper komentoval aj nedávnu potýčku, kvôli ktorej mal problémy. Kanye fyzicky zaútočil na muža, ktorý sa nevhodne správal k jeho partnerke. Ako vyšlo najavo, zaútočil na nesprávneho chlapa. Išlo totiž o dvojičky.

Kanye celý incident vysvetlil tým, že Censori nechtiac narazila do jedného z bratov a ten ju napadol. Isté zdroje uvádzajú, že vo vestibule Chateau Marmont bolo v tom čase dosť ľudí. Houston si to ani neuvedomil a pobral sa von, aby si posedel s priateľmi. Krátko na to prišiel za ním k stolu West a udrel ho päsťou do tváre. 

Kanye West opäť šokuje:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu