Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známeho austrálskeho herca zatkla polícia: Bol 3 dni na úteku… Z toho, čo urobil, vám príde zle!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

MELBOURNE - Austrálsky herec Orpheus Pledger (30) lieta v obrovských problémoch. Pred mesiacom ho polícia zatkla po tom, ako brutálne zaútočil na ženu, ktorej spôsobil vážne zranenia hlavy. Tento pondelok však bývalá detská hviezda ušla z nemocnice a mužom zákona sa ho podarilo dolapiť až po troch dňoch.

Pred mesiacom otriasol Austráliou otrasná prípad, ktorý sa týkal herca Orpheusa Pledgera. Ten sa preslávil vďaka viacerým úspešným počinom, avšak jeho kariéra išla do úzadia vďaka viacerým škandálom vrátane zatknutia kvôli držaniu drog.

Jeho najnovší škandál však šokoval ešte viac. Na konci marca ho totiž opäť zatkla polícia. Tentokrát to však bolo kvôli brutálnemu napadnutiu ženy, ktorú mal najskôr hodiť na zem a následne jej mal dupnúť na hlavu. 

Tým žene spôsobil vážne zranenia vrátane hematómu a niekoľkých povrchových rán. Jeho mentálny stav však nebol podľa jeho právneho zástupcu v poriadku a preto chodil do nemocnice, odkiaľ však v pondelok podľa informácií denníku Mirror ušiel.

Následne po ňom muži zákona pátrali 3 dni, po ktorých ho konečne dolapili. Týmto útekom si však rozhodne nepomohol a po brutálnom útoku a následnom úteku mu hrozí, že skončí vo väzení na poriadne dlhú dobu. 

Orpheus Pledger
Zobraziť galériu (2)
Orpheus Pledger  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Orpheus Pledger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu