Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž na VIDEU mal napadnúť a okradnúť dôchodkyňu: Poznáte ho?

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý v Žiline napadol a okradol 83-ročnú dôchodkyňu. Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po páchateľovi, ktorý v Žiline napadol a okradol 83-ročnú dôchodkyňu. (Zdroj: PZ SR)

ŽILINA - Polícia pátra po páchateľovi, ktorý ešte v sobotu 4. novembra v ranných hodinách na ulici Antona Bernoláka v Žiline napadol a okradol 83-ročnú dôchodkyňu. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Baloghová, polícia zatiaľ nepozná totožnosť páchateľa, preto prosí verejnosť o informácie, ktoré by jej mohli pomôcť pri pátraní.

Útočník dôchodkyňu proti jej vôli vtlačil cez odomknuté dvere do bytu, žiadal od nej peniaze a opakovane ju udieral päsťami do hlavy a tváre. Od napadnutej ženy si vzal 120 eur a keď ďalšie peniaze v byte nenašiel, ušiel. Dôchodkyňa utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie a následne i hospitalizáciu.

Polícia pátra po páchateľovi,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PZ SR)
Polícia pátra po páchateľovi,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PZ SR)

Hľadaný muž je podľa polície strednej postavy, meria približne 170 centimetrov, hovorí po slovensky bez prízvuku a v čase lúpeže mal na sebe tmavé oblečenie a šiltovku. Vyšetrovateľ voči nemu začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže a porušenia domovej slobody. Akékoľvek informácie o podozrivom mužovi, ktorý sa v to ráno medzi 07:00 a 08:30 pohyboval po Ulici Antona Bernoláka, prípadne v jej okolí, možno oznámiť na linke 158.

Viac o téme: KrádežKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu