Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Manželská poradkyňa odhalila jasný ZNAK toho, že váš vzťah stroskotal: Ľudia vo veľkom súhlasia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Jeden z používateľov Redditu v príspevku opísal stretnutie s manželskou poradkyňou, ktorá odhalila znak toho, že prichádza rozchod či rozvod. Ostatní používatelia sa podelili o ďalšie varovné signály a mnohí súhlasia.

Nedá sa poprieť, že vzťahy sú ošemetná záležitosť a nie vždy existuje návod, ako na to. To, čo funguje pre jeden vzťah, nemusí fungovať pre iný, takže počúvať druhých nemusí vždy fungovať. Napriek tomu existujú ľudia, ktorí sú odborníkmi v oblasti vzťahov. Ak teda hľadáte radu, možno by ste mali počúvať práve ich. To urobil aj jeden z používateľov Redditu. „Raz som bol na večierku a bola tam manželská poradkyňa, ktorá už 20 rokov pracuje v tomto odvetví. Spýtal som sa jej, čo je podľa nej znak číslo jeden, že to pár nezvládne. Bez zaváhania odpovedala: ‚Ak jeden človek pohŕda citmi toho druhého, je koniec!‘“ napísal v príspevku, informuje denník Mirror.

Manželská poradkyňa odhalila jasný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

O pohŕdaní sa v súvislosti so vzťahmi veľa hovorí a odborníci následne ponúkajú svoje rady. Výskumníčka v oblasti sexu a vzťahov Kristen Marková povedala pre portál The Knot: „Posmievanie sa partnerovi, povýšenecké rozprávanie alebo používanie sarkazmu a krutosť sú príklady pohŕdania.“

Do diskusie sa zapojil aj ďalší používateľ Redditu, ktorý potvrdil slová odborníkov. „Vo chvíli, keď sa začnete vysmievať alebo používať nedôverčivý sarkazmus, mali by ste to považovať za varovný signál. V súčasnosti sa nám s manželkou darí, ale niekoľko našich najhorších hádok obsahovalo pohŕdanie. Našťastie sme si uvedomili, že sme sa ocitli na veľmi nebezpečnom území a že sa musíme naozaj dôkladne pozrieť na príčiny toho, čo nás navzájom rozčuľuje. Hnev môže byť prirodzenou reakciou, pokiaľ nie je spojený s týraním. Pohŕdanie je však ako čierna pleseň.“

Samozrejme, existuje mnoho ďalších varovných signálov vo vzťahu. Jeden z používateľov Redditu spomenul tú najčastejšiu, s ktorou sa pravdepodobne stretli všetci. „Keď si navzájom príliš veľa píšu. Chápem občasnú spoločnú fotku, ale keď naplno dokumentujú každú maličkosť, pôsobí to ako snaha dokázať svoj vzťah ostatným ľuďom, pretože sú si neistí,“ dodal.

Viac o téme: VzťahPohŕdanieRozvod RozchodManželská poradkyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu