Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto by ste určite jesť nechceli: FOTO Keď to uvidíte, prejde vás chuť na pečivo

V Prahe sa pred supermarketom vykladalo pečivo, na ktorom si pochutili holuby Zobraziť galériu (4)
V Prahe sa pred supermarketom vykladalo pečivo, na ktorom si pochutili holuby (Zdroj: FB/Petra Smutná )

PRAHA – Hoci máme prísne hygienické predpisy, ktoré nepustia, sem-tam sa stane niečo, čo vyvolá pochybnosti. Napríklad ako kuriozita z Prahy. Petra na svoj Facebook nahrala tri fotky, ktoré zdieľalo už vyše 12-tisíc ľudí. Pracovníci z pražského supermarketu ani nestihli vyložiť debničky s čerstvým pečivom, a už si na ňom pochutnávali prví "zákazníci". Petra sa teraz pýta, na čo sú nám teda igelitové rukavice pri pečive?

Češka Petra, ktorá na svoj Facebook zavesila tri fotky spred supermarketu, ani netušila, aké reakcie to vyvolá. Debničky plné čerstvých želmičiek a rožkov sa nestihli dostať ani na pulty k zákazníkom, a už boli nepoužiteľné. Priamo na ulici, okolo ôsmej hodiny ráno, si na nich pochutili holuby. „Keď už máme v rámci hygieny jednorazové igelitové rukavice pri regáloch s pečivom,“ napísala k svojmu príspevku Petra, ktorá zároveň všetkým zapriala dobrú chuť.

V Prahe sa pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Petra Smutná )

Petrin príspevok sa nezaobišiel bez horlivej diskusie. „Pražania musia mať vždy niečo extra,“ zasmial sa Pavel. Na jeho komentár reagoval Ján, ktorý zavtipkoval, že tie holuby musia byť cezpoľné, pretože pražské by to neurobili. „Rožok s polevou,“ komentoval ďalší užívateľ.

Facebooková diskusia k Petrinmu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Petra Smutná )

V Prahe sa pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Petra Smutná )

Helena si zavtipkovala tiež. „Múdri chlapci, prileteli na raňajky,“ napísala. Hovorca supermarketu, Jiří Mareček pre Novinky.cz povedal, že došlo k chybe a pečivo sa k zákazníkom nedostalo. „Kolegovia na predajni chybu zachytili a napravili ju. Pečivo bolo odpísané a spoločne s ďalším nepredaným pečivom, ktoré už nie je vhodné na ľudskú konzumáciu, ho poslali do zvozu pre hospodárske zvieratá,“ vyjadril sa hovorca supermarketu Albert. „V tomto prípade bol porušený nastavený proces pri dovoze čerstvých potravín kvôli technickej chybe v zázemí predajne,“ dodal.      

V Prahe sa pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Petra Smutná )

Viac o téme: PrahaPečivoHoluby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu